SharePoint

ADMX biedt ook uitgebreide SharePoint-diensten, waarmee uw organisatie de samenwerking en documentbeheer naar een hoger niveau kan tillen. Onze SharePoint-oplossingen omvatten:

  • Op Maat Gemaakte SharePoint Sites: Ontwikkeling van gepersonaliseerde SharePoint-sites die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie. Deze sites bevorderen teamwerk en stellen uw werknemers in staat om efficiënt samen te werken, documenten te delen en te beheren, en projecten te coördineren.
  • Naadloze Integratie: Integratie van SharePoint met andere Office 365-applicaties voor een uniforme en gebruiksvriendelijke ervaring. Dit omvat integratie met OneDrive voor opslag en Office-apps voor productiviteit.
  • Aangepaste Workflows en Automatisering: Ontwikkeling van op maat gemaakte workflows en automatiseringsprocessen om de efficiëntie te verhogen en herhalende taken te stroomlijnen. Dit helpt bij het verminderen van fouten en het verhogen van de productiviteit.
  • Beveiliging en Compliance: Zorgen voor de beveiliging van uw data met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en compliance met industrienormen en regelgeving.
  • Training en Ondersteuning: Wij bieden training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw team de tools effectief kan gebruiken en het maximale uit SharePoint kan halen.

Bij ADMX begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom richten we ons op het bieden van op maat gemaakte SharePoint-oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan uw specifieke zakelijke vereisten te voldoen. Of u nu uw documentbeheer wilt verbeteren, de samenwerking binnen teams wilt vergemakkelijken of bedrijfsprocessen wilt automatiseren, onze expert staat klaar om u te ondersteunen.