Online backup

ADMX zorgt voor de veiligheid van uw data door gebruik te maken van Synology Active Backup. Deze oplossing biedt een robuuste en betrouwbare manier om belangrijke bedrijfsgegevens veilig te stellen, zowel onsite als in de cloud. De kenmerken van onze service omvatten:

  • Volledige Systeemback-ups: Met Synology Active Backup kunnen we volledige snapshots van uw systemen maken, wat zorgt voor een alomvattende bescherming van uw gegevens.
  • Gespecialiseerde Back-up Mogelijkheden: De service ondersteunt specifieke back-up oplossingen voor kritieke systemen zoals Microsoft Exchange en SQL-databases, waarborgend dat uw essentiële bedrijfsgegevens altijd beveiligd zijn.
  • Flexibele Herstelopties: Wij bieden de mogelijkheid tot het herstellen van een compleet systeem of slechts geselecteerde bestanden, afhankelijk van uw behoeften. Dit zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie bij het herstellen van data na een incident.
  • Gepersonaliseerde Back-up Strategieën: In nauw overleg met onze klanten ontwikkelen wij een op maat gemaakte back-up strategie die het beste past bij de specifieke eisen en risicoprofiel van uw bedrijf.
  • Veilig en Betrouwbaar: Onze back-up oplossingen zijn ontworpen met het oog op maximale veiligheid en betrouwbaarheid, waarbij uw data altijd beschermd en toegankelijk blijft.

Met de online backup dienst van ADMX kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsgegevens veilig en herstelbaar zijn in elke situatie. Wij zorgen voor gemoedsrust door ervoor te zorgen dat uw waardevolle data altijd beschermd is tegen onverwachte gebeurtenissen.