Security

ADMX is partner van Panda, een van de meeste innoverende spelers op de computer beveiligingsmarkt. Met inmiddels ruim over de 250 beschermde computers en bijna geen enkele virus infectie kunnen we wel stellen dat Panda haar werk goed doet.

Panda heeft met alle opgedane kennisĀ Adaptive Defense op de markt kunnen brengen als ultieme bescherming tegen computer virussen, deze oplossing beschermt niet alleen tegen bekende virussen maar ook tegen onbekende bedreigingen door enkel en alleen toe te laten wat op de witte lijst is geplaatst. ADMX heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan om deze oplossing succesvol te implementeren in uw computer omgeving.

Om u werk uit handen te nemen kan ADMX het e-mail verkeer filteren op spam en virussen en vervolgens doorsturen naar uw eigen e-mail server, dit bespaart u kostbare tijd en maakt uw systeem veiliger.

Wilt u thuis werken met laptop of computer dan kan ADMX een veilige VPN verbinding verzorgen, direct vanuit Windows zonder software van derden.

Tenslotte kan ADMX een volledig camerabewakingssysteem aansluiten en configureren die u van buitenaf met app kunt bekijken, dit kan in een gescheiden netwerkomgeving worden aangelegd voor extra veiligheid.